Pravila privatnosti i uvjeti korištenja

Ovo su pravila privatnosti koje donosi A&K detailing, obrt za usluge, Klinča Sela, Kupinec 135, Kupinec te u tom slučaju ima položaj voditelja obrade Vaših osobnih podataka.

Pružatelj usluge – u daljnjem tekstu A&K detailing, mi
Primatelj usluge – u daljnjem tekstu Korisnik, vi

Što su osobni podaci i koje Vaše podatke koristimo?

Prema Uredbi o zaštiti osobnih podataka, osobni podaci su svi osobni podaci koji se odnose na pojedinca čiji je idetitet utvrđen ili se može utvrditi. A&K detailing koristi Vaše podatke koje unosite u mrežnu formu: Ime, prezime, kontakt podatke te podatke koje unesete u formu.

Podatke koje ustupate putem web formi dajete nam na korištenje uz dobrovoljnu privolu.

Kako koristimo Vaše osobne podatke?

Osobne podatke koje ste nam dobrovoljno ustupili koristimo za objavljivanje slika, obavijesti, aktivnosti i usluge A&K detailinga, u svrhe unaprjeđenja usluga, kako bismo zaštitili opravdane interese (primjerice kada je to nužno za provođenje sigurnosnih mjera).

Vi imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u svoje osobne podatke, tražiti promjenu, ispravak ili brisanje osobnih podataka, a javiti nam se možete na info@ak-detailing.hr.

Što su kolačići i u koje svrhe se koriste?

Na našim mrežnim stranicama koristimo kolačiće (eng. cookies). To su male tekstovne baze podataka koje se pohranjuju lokalno u međumemoriji Vašeg internetskog pretraživača i čine pretraživanje stranica ugodnijim. 

Pristupanjem stranici, prihvaćate sva pravila i uvjete korištenja ovih stranica. Zadržavamo pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja stranice u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu od trenutka objave. Korisnik je dužan redovito čitati uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem stranicama upoznat uvjetima korištenja istih.

Upit za uslugu od strane Korisnika upućenu putem formulara dostupnog na stranici usluga, kontakt stranici, na stranici https://ak-detailing.hr smatra se dijelom ovog Ugovora. Detalji usluge dogovaraju se pisanom korespondencijom putem elektronske pošte (e-mail). Sva pisana korespondencija sa sadržajem poruka između Korisnika i obrta A&K detailing smatra se dijelom Ugovora.

Scroll to Top