O nama

A&K Detailing, obrt za usluge djeluje od 2021. godine. Nudimo razne usluge održavanja motornih vozila, čišćenja zgrada pa tako i ostale djelatnosti čišćenja i održavanja.

Ručno vanjsko pranje, detailing unutrašnjosti, poliranje automobila, poliranje farova, njega alu naplataka i kemijsko čišćenje samo su od nekih usluga koje nudimo. Uz usluge održavanja automobila nudimo i usluge održavanja i čišćenja ostalih predmeta Vaše svakodnevnice; stolci, garniture, tepisi te ostalo.

Možete nam se obratiti s punim povjerenjem kako bi Vam dali ponudu za potrebnu uslugu.

Što je kemijsko čišćenje?

 

Kemijsko čišćenje je proces čišćenja materijala u situacijama kada mrlje više ne možete odstraniti nekim priručnim sredstvima ili jednostavno želite dubinsko čišćenje, pogotovo kada je u pitanju unutrašnjost automobila.

Redovito čišćenje i održavanje automobila/predmeta/stambenog prostora nije samo bitno zbog izgleda već puno više; prljavština zadržava vlagu i podloga je za razvoj raznih bakterija. Istovremeno, redovnim održavanjem osiguravate dulji vijek, trajnost, ali i kvalitetu.

car, interior, vehicle

Što je detailing?

cleaning, steam, smoke

 

 

Detailing je pojam koji označava čišćenje, pranje, poliranje i vraćanje u početno stanje interijera ili eksterijera automobila uz korištenje profesionalnih sredstva. Dijeli se na dvije kategorije, unutarnji i vanjski detailing. Za svaku od kategorija koristi se posebna tehnika, ali i proizvodi; od spužvi, krpa, četkica pa do proizvoda kojima se čisti.

Scroll to Top